Mijn Motivatie

Men zegt dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn.

Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar zelfs als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik gedurende mijn levensreis als vrouw/moeder en tijdens de opleiding Cyclus & Fertiliteitsmassage ontzettend veel heb geleerd.

Mijn HBO Diploma Womb & Fertility Massage Therapy heb ik bij
School of Empowered Feminin UK behaald.
Vanuit deze kennis & passie ontstond
Feminin Touch.


Ik ben Nadia moeder van 4 kinderen, waarvan 2 tienerdochters. Als tiener had ik zelf heel erg last van PMS klachten en hevige menstruaties. Dat zag ik ook terug bij mijn dochters. Helaas had ik altijd gedacht dat dit "normaal" was, maar inmiddels weet ik beter. Het kan echt anders!

Ook heb ik na 2 miskramen en het langdurig uitblijven van een gezonde zwangerschap mogen ervaren dat zwanger worden niet altijd gaat zoals wij het zouden willen. Dus uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat het hebben van een klachtvrije baarmoeder niet vanzelfsprekend is. Een gezonde baarmoeder hangt van meerdere factoren af en daar kan Feminin Touch jou bij helpen door middel van onze kennis en expertise.

En wanneer je na een mooie zwangerschap mama wordt, kom je in een bijzonder Postpartum periode terecht.
Ook hier pas ik mijn kennis met alle liefde voor jou toe om je zowel Fysiek & Emotioneel te ondersteunen en begeleiden met het toepassen van de Postpartum Massages.


Het is makkelijk om grootse dingen te doen 
als je gelooft in wat je doet!

Ik heb er alle vertrouwen in dat de technieken die bij Feminin Touch toegepast worden jou zowel fysiek als mentaal zullen helpen om zodoende jouw klacht(en) aan te pakken. Daarnaast word je bij ons gemotiveerd en gestimuleerd tot een positieve mindset, gezonde voedingstijl, voldoende beweging en ontspanning.
Welke allen uitermate belangrijk zijn voor een
klachtvrije & gezonde lichaam.

Het is mijn drijfveer & missie om zo veel mogelijk vrouwen bij hun klachten te helpen. Waarbij de dankbaarheid van de dames zoveel voldoening geeft dat dit ervoor zorgt dat ik de behandelingen met veel liefde & passie uitvoer! 

CAT-collectief Therapeut

GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten)

KvK: 87598779
Btw identificatie: NL004449787B89

Copyright © 2023 Feminin Touch 

Disclaimer: het gebruik van ons advies en producten zijn altijd op eigen risico en vervangen geen medisch advies van een arts. 
Bij last van (onverklaarbare) klachten of irritaties altijd eerst een arts raadplegen. 
Feminin Touch kan ten alle tijden niet aansprakelijk gesteld worden.